با کسب تاییدیه از کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت ها و موسسات دانش بنیانِ، شرکت «توسعه تولید خلاق و فناور» به گروه شرکتهای دانشبنیان پیوست.
به طور کلی، به شرکتهایی دانش بنیان (Knowledge enterprise) گفته میشود که دانش و فناوری، جزئی جداییناپذیر از دارایی آنها باشد.
در دنیای امروز دیگر برتری های فیزیکی و نظامی، سرمایه های معدنی، نفت، طلا و…. تعیین کننده قدرت کشورها نیستند و کسانی در اقتصاد قدرتمندترند که دارای دانش بیشتری باشند و به همین دلیل است که دنیا به سرعت در حال پیش رفتن به سمت اقتصاد دانش بنیان است.
با نگاهی به لیست برترین برندهای جهان به راحتی می توان پیشی گرفتن شرکت هایی که بر پایه علم بناشده اند را مشاهده کرد. آمازون، اپل، گوگل، مایکروسافت که در تمامی سال های اخیر رتبه های بالای این لیست را در اختیار داشته اند، هیچ کدام غول های نفتی یا نظامی نیستند و همگی شرکت هایی بر پایه دانش هستند.
شرکت های دانش بنیان با تحول در عرصه علم و دانش، در رشد و توسعه مناطق مختلف تاثیر زیادی دارند به طوری که رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها بر اهمیت نقش این شرکت ها در رونق اقتصادی و اقتصاد مقاومتی تاکید و آنها را موثرترین مولفه های تحقق پایدار اقتصاد توصیف کردند.
موضوع شرکت های دانش بنیان و توجه به بحث علم و اقتصاد و ثروت افزایی ناشی از آن، موضوع نسبتا جدیدی در ایران است اما خوشبختانه به سرعت در حال پیشرفت است.
بر اساس گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در حالی که سهم شرکتهای دانشبنیان از اقتصاد کشور در سال ۱۳۸۹ تنها ۲ هزار میلیارد ریال بود در سال جاری میزان فروش شرکتهای دانشبنیان از ۹۰۰ هزار میلیارد فراتر رفته که رشدی بیش از ۴۵۰درصدی را نشان میدهد.
سجاد محرابی مدیرعامل شرکت نواسی گفت: امیدواریم با حضور این شرکت در جمع شرکت های دانش بنیان، نقش کوچکی در رشد و توسعه ایران اسلامی در سال های پیش رو خصوصا در حوزه انرژی های نوین داشته باشیم.